بانک کشاورزی

تاریخ: 27 فروردین 1391

نشست مشترک بانک و نظام صنفی کشاورزی در استان خوزستان

نشست مشترک بانک و نظام صنفی کشاورزی برای هماهنگی و ایجاد تعامل مثبت و بررسی مسائل و مشکلات بخش کشاورزی و کسب نقطه نظرات مختلف با حضور سید حجت اله اژدر مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان ، مسعود اسدی رییس نظام صنفی کشاورزی استان خوزستان ،مدیر گروه خدمات بیمه ای ،مدیر اعتبارات شعب بانک و اعضای هیات مدیره نظام صنفی این استان روز چهارشنبه بیست و سوم فروردین ماه در محل سالن اجتماعات نظام صنفی استان خوزستان در شهرستان اهواز برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک در استان،دراین نشست اسدی رییس نظام صنفی خوزستان اززحمات بانک کشاورزی و اقداماتی که در این استان انجام و باعث شکوفایی و رونق بخش کشاورزی استان شد ،قدر دانی کرد و خواستار هماهنگی بیشتر و رفع موانع و مشکلات احتمالی پیش روی کشاورزان شد.
وی در ادامه خواستار ایجاد جلسات مستمر به منظور بررسی ورفع مشکلات و تنگناهای کشاورزان شد.
بر اساس این گزارش، در این مراسم همچنین سید حجت اله اژدر مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان ضمن ارائه گزارش عملکرد شعب در سال1390،با بیان اثرات اعتبارات بخش کشاورزی، خواستار همکاری و تبادل نظر بیشتر دراین زمینه و ایجاد بستری مناسب تر برای تعامل بیشتر شد تا بیش از گذشته نسبت به رفع مشکلات احتمالی کشاورزان اقدام شود .
مدیر شعب بانک کشاورزی استان خوزستان در بیانات خود تاکید کرد که بانک کشاورزی همچنان این آمادگی را دارد که با تمام توان و با همه امکانات و پرسنل در خدمت جامعه کشاورزان استان قرار گیرد.
وی افزود: اصلی ترین هدف بانک کشاورزی ، توسعه و رونق هر چه بیشتر بخش کشاورزی در استان است و منابع بانک کشاورزی به موقع و متناسب با نیاز مندی های کشاورزان تزریق خواهد شد.
سید حجت اله اژدر خاطر نشان کرد :بانک کشاورزی در سال 1390 شش هزارو هشتصدو پنجاه میلیارد ریال از محل اعتبارات مختلف تسهیلات پرداخت کرد که در مقایسه با سال 1389 از رشد 60درصدی برخوردار بود و کمک شایانی به شکوفایی بخش کشاورزی استان کرد.
وی با بیان این که دو هزارو سیصدو پنجاه و دو میلیارد ریال تسهیلات تمدیدی مصوبه بند 28قانون بودجه سال90بود که جرائم آن نیزمورد بخشودگی قرار گرفت و به موجب آن تسهیلات مشتریان تمدید و تقسیط شد،یادآور شد صندوق بیمه نیز حدود دو هزار میلیارد ریال را به بخش کشاورزی تزریق کرد تا در اختیار خسارت دیدگان قرار گیرد وحدود صد هزار نفر از کشاورزان رانیز تحت پوشش بیمه کشاورزی استان قرار داد.
لازم به ذکر است در ادامه حاضران در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند و مشکلات ،مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پیشنهاداتی نیز ارائه شدکه به موجب آن مقرر شد بر اساس این پیشنهادات ،هماهنگی های لازم بین بانک و انجمن صنفی استان صورت گیرد تا مسائل و مشکلات کشاورزان بر اساس تعامل بیشتر شناسایی و مرتفع شود .